Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Κάλεσμα για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας - συλλαλητήριο Τρίτη 26/04/2016

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Η  περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Η  δική μας στάση και οι  αντιδράσεις μας μπορεί να κρίνουν πολλά. Όπως, ήδη,  γνωρίζετε,  η  κυβέρνηση κατέθεσε  το νομοσχέδιο  για το ασφαλιστικό, το οποίο  οδηγεί σε ασφαλιστικό μεσαίωνα. Είναι  επίσης γνωστό ότι  η  συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών  θα βγει στη σύνταξη στα 67. Φοβούνται τις αντιδράσεις των εργαζομένων και γι αυτό η συζήτηση και η ψήφιση του νομοσχεδίου θα γίνει τις ημέρες των  διακοπών του Πάσχα.
 Έφτασε, όμως, η στιγμή  να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας και   να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις  μας.  Ήρθε η ώρα να μπει ένα  τέλος  στην ισοπέδωση και των τελευταίων  κοινωνικών μας δικαιωμάτων. Είναι ανάγκη, λοιπόν, να απαντήσουμε  μαζικά, ενωτικά, συναδελφικά, να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η λογική της ανάθεσης  πρέπει να ηττηθεί, η απογοήτευση και η αδιαφορία να μετατραπούν σε συμμετοχή και κοινή δράση.
Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε μαζικά στο συλλαλητήριο το οποίο θα γίνει   στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, την Τρίτη 26  Απριλίου, στις 19:00μμ.


ΟΙ  ΜΑΖΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Η  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας

Ανδρουλιδάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου