Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Παιδεία 08-06-2016

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ (που στηρίχτηκε στην απόφαση της Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ του Σαββάτου 21/05/2016) να ορίσει ως Ημέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Παιδεία την Τετάρτη 8/06/2016, το ΔΣ του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα να οργανώσει παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΔΕ Μεσσηνίας την Τρίτη 14/06/2016 (ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο) προκειμένου να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις επιχειρούμενες αλλαγές στην παιδεία, τους μηδενικούς διορισμούς και την υποχρηματοδότηση.
Η  περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κρίσιμη  και τα πάντα θα κριθούν από τη δική μας στάση και από τις αντιδράσεις μας. Είναι ανάγκη, λοιπόν, να απαντήσουμε  μαζικά, ενωτικά, συναδελφικά, να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η λογική της ανάθεσης  πρέπει να ηττηθεί, η απογοήτευση και η αδιαφορία να μετατραπούν σε συμμετοχή και κοινή δράση.
Επίσης χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των συναδέλφων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, δηλώνουμε αλληλέγγυοι και καλούμε του συναδέλφους μας, που δεν εμπλέκονται στις προαγωγικές- απολυτήριες εξετάσεις, να δώσουν το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8/06/2016 και ώρα 10:30΄ στα «ψαράκια».    
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας

Κουφόγιαννης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου