Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας Τρίτη 14/06/2016

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες,
η προγραμματισμένη κινητοποίηση (παράσταση διαμαρτυρίας) στην ΔΔΕ Μεσσηνίας την Τρίτη 14/06/2016 θα γίνει στις 13:30΄ προκειμένου να δηλώσουμε την αντίθεσή μας για τις αλλαγές στην παιδεία, τους μηδενικούς διορισμούς και την υποχρηματοδότηση.
            Λέμε ΟΧΙ στη μείωση του ωρολογίου προγράμματος κατά 3 ώρες στο Γυμνάσιο και την κατάργηση του 3ωρου στους υπεύθυνους εργαστηρίων ΣΕΦΕ & ΣΕΠΕΗΥ, που θα επιφέρει δραματική μείωση στους διορισμούς (περίπου 3000 όποτε αυτοί γίνουν) ή δραματική  μείωση στις προσλήψεις αναπληρωτών.
            Λέμε ΟΧΙ στο διαχωρισμό των μαθημάτων σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα με ταυτόχρονη κατάργηση των εξετάσεων στα δευτερεύοντα, που θα οδηγήσει  σε απαξίωση αρκετές ειδικότητες και θα υποβαθμίσει την παρεχόμενη Δημόσια δωρεάν Παιδεία.
            Λέμε ΟΧΙ στην ανακατάταξη των ειδικοτήτων, που θα οδηγήσει συναδέλφους να αναγκάζονται να διδάξουν μαθήματα που πιθανότατα δεν τα έχουν καν διδαχθεί.
            Λέμε ΟΧΙ στη μείωση του μισθού των αναπληρωτών που είχαν πάνω από 7 χρόνια προϋπηρεσία  και στις αναδρομικές κρατήσεις του μισθού των, που τους οδηγεί σε εξαθλίωση.
            Λέμε ΟΧΙ στη συνεχή υποχρηματοδότηση, που οδηγεί τα σχολεία μας σε μαρασμό, δυσχεραίνει το έργο μας και υποβαθμίζει την παρεχόμενη εκπαίδευση. 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γεωργιόπουλος Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας

Κουφόγιαννης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου