Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας 27-2-2018


        
Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας ομόφωνα αποφάσισε την συμμετοχή του σωματείου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται στην Τρίπολη, ενόψει της παρουσίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο περιφερειακό συνέδριο Πελοποννήσου για τη διαμόρφωση της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021» την Τρίτη 27/02/2018.
Σκοπός της συμμετοχής μας είναι να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στην κυβερνητική πολιτική που ασκείται και επηρεάζεται ο κλάδος μας ( εργασιακό, οικονομικό, συνταξιοδοτικό, νέο Γυμνάσιο και Λύκειο, μόνιμοι διορισμοί κλπ) καθώς και για την γενικότερη πολιτική (ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, φορολογικό, υγειονομική περίθαλψη, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας κλπ).
Προκειμένου να μεταβούμε στην Τρίπολη έχουμε φροντίσει να μισθώσουμε λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει μπροστά από το 4ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας (Αρτέμιδος) στις 16:30 την Τρίτη 27/02/2018. Επίσης η ΟΛΜΕ, έπειτα από αίτημα μας, κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας από τις 17:30 έως τις 20:30 και εμείς συμπληρωματική στάση εργασίας από τις 20:30 μέχρι τη λήξη του ωραρίου ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που εργάζονται στα εσπερινά σχολεία και να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος



Ξανθάκης Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου